Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

 Akasha Innerlijk Kind

Kleine kinderen hebben zorg aandacht en liefde nodig, door naar ze te luisteren met ze te spelen en ze te knuffelen, Zo heeft ook je innerlijke kind behoefte hieraan. 

Deze kaart vraagt je om geduld te hebben met jezelf want je groeit nog steeds. Het leren van de levenslessen houdt niet op als we volwassen zijn maar is een continu proces door ons hele leven.

Op deze kaart staan een 3 tal poorten achter elkaar. In de eerste poort zie ik 3 kleine schimmen en 1 grotere de leraar met leerlingen over de lessen die nog geleerd mogen worden. Boven in de eerste poort zie ik een hertenkop. Een hert staat voor speelse liefde en vertrouwen.

Neem de tijd te genieten van mooie dingen, een hert is nieuwsgierig en zal nieuwe dingen niet uit de weg gaan. In de tweede poort staat en engel misschien heeft ze een persoonlijke boodschap voor jou vraag het haar.

De kleuren 

Rood en oranje in deze kaart staan voor liefde voor jezelf voor je innerlijke kind. De vraag van jouw innerlijke kind om deze liefde om aandacht. 
Wit staat voor zuiverheid 
Paars voor groei en 
Blauwgrijs voor communicatie, communicatie is niet alleen een gesprekvoeren en luisteren maar doe je ook door houding gebaren gezichtsuitdrukkingen het maken van een tekening schilderij gedicht of het schrijven van een verhaal.

 

 

BronİLoes Raaphorst 04/2008

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner