Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

 Akasha Magische Healing

Je hebt gezocht naar hulp en het komt naar je toe. Hoe meer jij je kunt overgeven aan hulp hoe sneller je een heling bij jezelf zal zien. Maar blijf je zitten in angst dan vergroot je je moeilijkheden.

Deze kaart vraagt je om vertrouwen te hebben in jouw eigen helende vermogen. Je lijkt nu in een stuk te zitten wat zwaar en moeilijk is maar er is een doorgang naar een rustiger terrein. Stap er in vertrouwen door heen. Durf om hulp te vragen aan mensen gidsen en aan engelen, en durf deze hulp ook te accepteren. 

In het midden boven in zie ik de omtrek van een aderlaar, de adelaar staat voor contact met de spirit wereld en de grote geest. Een adelaar kan hoog boven de wereld uit vliegen en 
daardoor alles in een ander perspectief zien. Stijg met de adelaar naar een punt van overzicht. Hierdoor krijg je een andere kijk op zaken, de adelaar kan je helpen een heldere kijk te krijgen voor jezelf en anderen. 

De zwaarte van een situatie ligt niet in de pijn, het verdriet die je hebt maar in de manier waarop je je eigen situatie bekijkt.

De kleuren

Roze voor liefde voor jezelf en anderen.
Paars voor groei en spiritualiteit
Blauw voor communicatie
Wit voor helderheid en zuiverheid
Zilver voor hulp van engelen

 

 

BronİLoes Raaphorst 04/2008

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner