Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

 Akasha Seksualiteit

Seksualiteit is een belangrijk onderdeel van het leven, niet alleen voor het lichamelijke, maar ook voor het geestelijke en emotionele welzijn van jezelf. 

Rechts onderin deze kaart staat de omtrek van een zeehond. Dit staat voor mij voor afhankelijkheid. Stel jij je in relaties afhankelijk op van jouw partner? Of is jouw partner afhankelijk van jou? In een relatie kun je heel goed op je eigen benen staan. Jij hebt ook kracht, deze mag je gebruiken om bij jezelf te blijven.

Maar seksualiteit is meer dan relaties alleen, het is ook het accepteren van je vrouw zijn, of je man zijn. Het is deel van iedereen. Door deze kaart te trekken word je gevraagd om negatieve seksuele ervaringen om te zetten, om deze te helen. 

Als je ooit seksueel misbruikt bent kan deze kaart een teken zijn dat je innerlijke zelf hulp probeert te vinden; zoek dan een professionele hulpverlener die jij vertrouwt om je te helpen deze ervaring te helen en los te laten. Ook kun je door erover te praten met lotgenoten hulp vinden.

De kleuren

Roze/rood liefde voor jezelf en anderen en acceptatie
Paars voor spiritualiteit en groei
Blauw communicatie en het uiten van gevoel
Wit voor helderheid en zuiverheid

 

BronİLoes Raaphorst 04/2008

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner