Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

 Akasha Verhoog je Standaard

In het verleden heb je genoeg genomen met minder dan jij had willen hebben; nu niet meer. Het wordt tijd eens op te komen voor wat jij wilt, weet je dan niet dat je alles mag bereiken wat jij maar wilt? Stop met het accepteren dat je minder mag en krijgt als anderen en kom eens een keertje op voor jezelf. 

Je engelen en gidsen zijn bij je, en zij houden je al een tijdje in de gaten. Liefdevol kijken ze toe terwijl jij je steeds weer in bochten wringt zonder om hulp te vragen. Het leven lijkt zwaar en niet altijd makkelijk. Jouw engelen en gidsen kunnen niet ingrijpen tenzij jij zelf om hulp vraagt. Er is zo veel hulp om je heen als je het alleen maar durft te zien. Je staat niet alleen.

Deze kaart vraagt je in gedachten te nemen wat jij wilt, maar wees hierin ook duidelijk. Ga niet uit van dit wil ik niet en dat wil ik niet. Bijvoorbeeld ik wil die cursus volgen. En wacht maar eens af wat er op je pad komt zodat je dat kunt doen. Tijd wordt vrij gemaakt en geld ervoor krijg je ook zomaar: een meevaller van de belasting of een teruggaaf van energie kosten.

Op deze kaart zie ik een poort naar een open plek bij een bos een stroompje met water en helder zonlicht als jij het durft de stap te wagen en je standaarden verhoogt, kom je in rustiger vaarwater. Als jij al niet opkomt voor wat jij wilt wie zal dat dan wel doen?

De Kleuren

Blauw groen voor Communicatie en persoonlijke groei 
Blauw voor Communicatie het uiten van je gevoel en je kracht
Geel voor nieuwe ideeŽn
Groen staat voor natuur en heling groei en wijsheid.
Paars voor spiritualiteit en groei ontwikkeling
Wit voor helderheid en zuiverheid

 

Bron©Loes Raaphorst 04/2008

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner