Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

Aura Fotografie - 40 % korting voor cliŽnten van de Reiki Regenboog

 

 

Een aura is een energetisch of lichtveld dat om elk levend wezen heen straalt. Het aura dient enerzijds als bescherming, maar kan ook een invloed op anderen hebben. Sommige mensen nemen dit aura waar als kleuren. De tastbaarste methode om dit waar te nemen hebben wij, in de vorm van onze zeer vernuftig afgestemde aura en chakra-apparatuur.

Het aura heeft een eigen frequentie, kleurpatroon en helderheid. De kleuren die worden waargenomen zijn dezelfde als die een regenboog vormen. Precies diezelfde volgorde van kleuren zegt iets over de ontwikkeling van een mens en zijn of haar kwaliteiten of valkuilen. Deze kleuren om iemand heen, zijn daarom een spiegel van de persoonlijkheid.

Men kan deze kleuren en frequenties voor u in beeld brengen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een geavanceerd systeem dat trillingsfrequenties, zuurtegraad en in mindere mate temperatuur uit de handen vertaald naar een beeld zoals het door de meeste aurazieners wordt waargenomen.

Ook kan er een uitgebreide persoonlijke rapportage worden verkregen, welke gebaseerd is op de kwaliteiten, motivatie en eventuele aandachtspunten uit de aura. Naast de toepassing voor persoonlijke (ontwikkelings-) vraagstukken, kan deze technologie voor uiteenlopende doeleinden worden toegepast.

Zo kan een aura-foto een bijzondere dienst doen als ondersteuning bij persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Maak dus gebruik van de samenwerking tussen de Reiki Regenboog en Aura Fotografie en maak een afspraak!

 

 

©Loes Raaphorst 09/2010

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner