Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

Bekers Koningin

Zij is een gevoelige, artistieke vrouw met een lief karakter. Ze is iemand die haar idealen realiseert, romantisch en een goede partner is. Maar ondersteboven is zij pervers, onbetrouwbaar en onoprecht. Ze kan duiden op een nieuwe horizon of romantiek.

Trefwoorden Rechtop: Toegewijd, goede echtgenote met groot gevoel, liefde en gelukkig huwelijk, een vrouw/vriendin met een poŰtische aard en rijke verbeeldingskracht, goede vriendin, behulpzaam, verborgen wijsheid, een droomster, paranormale gaven, intu´tief, betrouwbar, wijsheid, zelfkennis, rechtschapen, intelligent, zorgzaam. 

Trefwoorden Ondersteboven: Intelligente vrouw maar niet recht door zee, zelfzuchtig, gemeen, immoreel, pervers, dagdroomster, moreel bederf, mateloos, inconsistent, hysterisch, onbetrouwbaar, leugenachtig, morele chantage, verkeerde vriendin, het verlies van vriendschap, subtiele trucjes.

Een gevoelige, liefhebbende, intelligente vrouw, met lichtbruin haar en blauwe ogen. De opofferingsgezinde geliefde, vrouw of moeder. 

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner