Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

De acht Wegen naar de Hemel

De acht Wegen naar de Hemel.
De kaart van eerlijkheid, rechtvaardigheid en integriteit.

Dit oude symbool vertegenwoordigt de acht wegen naar de hemel. Dit is een duizenden jaren oud concept dat terug valt te voeren naar het allereerste begin van de mens en is gevonden op stenen tabletten uit verschillende oude beschavingen. De acht wegen naar de hemel komen tot stand door juist inzicht, juiste spraak, juiste levenswijze, juiste denkwijze, juiste handelingen, juiste inspanningen, meditatie en de goddelijke connectie.

Dit kan worden opgesomd door te zeggen dat het bewandelen van de acht wegen van u vergt dat u in het dagelijks leven met integriteit en eerlijkheid handelt. Hiermee onderhoud u het contact met de Engelen en, door deze hemelse boodschappers, ook het contact met de Schepper. Denk na over deze aspecten van uw leven,. Is er een deel van uw leven waarin u niet eerzaam handelt? Bent u eerlijk tegenover uzelf? Bent u compleet tevreden met uw integriteit en weet u zeker dat u juist handelt? 

Als u deze keert hebt getrokken, is het tijd om serieus na te denken over het concept van deze acht criteria. Hoe kunt u spiritueel groeien als de bron van uw leven vervuild is met oneerlijkheid of zelfbedrog? De Engelen duwen u naar de acht wegen, die met spaken van goddelijke liefde verbonden zijn met de gouden naaf van de hemel. 

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner