Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

De Caduceus

De Caduceus: het helende symbool van RafaŽl.
De kaart van aarding, integratie en balans in tegenstrijdigheden.

De Caduceus van RafaŽl wordt ook afgebeeld met Hermes Trismegistus. De Caduceus staat voor aarding en integratie (de wijsheid van lucht/ Hogere Zelf die zich samenvoegt met de wijsheid van aarde/ Lagere Zelf), plus het in evenwicht brengen van onze tegenstrijdigheden. De gouden en de zilveren slang vertegenwoordigen respectievelijk mannelijke en vrouwelijke energie, terwijl de punten waar de slangen de staf zelf kruisen de chakra's symboliseren vanaf de wortel tot hete Derde Oog.

Deze kaart zegt dat u uzelf moet aarden, in evenwicht moet komen en integreren met het geheel. U kunt dit doen door uw palmen boven uw hoofd tegen elkaar te drukken zodat er een omgekeerde piramide ontstaat. Roep RafaŽl en vraag hem te komen van Zon en Hemel naar Aarde en Maan door de caduceus via uw kruin en ruggengraat in de Aarde te plaatsen. 

Vraag of de caduceus u verbindt met het kristallen hart van Moeder Aarde waar de heilige vlam brandt. Laat gouden zonne-energie en zilveren maanenergie omlaag stromen tot het bij de heilige vlam komt  en wordt opgeladen. 

Visualiseer dat de tweelingvlam langs de caduceus omhoog komt en een evenwicht tot stand brengt tussen uw tegenpolen, links en recht, zilver en goud, mannelijk en vrouwelijk, Zon, Maan en Aarde, tot de vlam het chakra bij uw Derde Oog bereikt. Laat uw palmen zakken en zeg 'Namaste' om RafaŽl te bedanken voor zijn hulp.

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner