Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

Grote Aartsengel Kaarten

De getrokken kaart staat voor volmaaktheid en volledigheid. Ze kan aangeven dat het de vraagsteller aan kennis over zichzelf ontbreekt. Hoewel de voltooiing van een project of een situatie ophanden is, wordt je in de ontplooiing van je gehele geestelijke potentieel door benauwende, oude structuren geblokkeerd. Het gevolg is dat je jezelf en anderen niet kunt accepteren.

Hardnekkige waardeoordelen zetten je buitenspel. Je voelt je superieur of buitengesloten en verwijdert je van jezelf en anderen. Nu is het tijd je wezen te vervolmaken en de roos van je geest te laten bloeien. Vraag jezelf af wat je in je leven tekort komt, waarom je dit gemis op anderen projecteert en over hen oordeelt. Trek je een tijd terug op een stille plek of in de natuur. Neem de volmaaktheid van een roos in je op en laat deze indruk op je geest inwerken.

Ga je verdiepen in een spiritueel systeem dat je aanspreekt en verwezenlijk jezelf, daar waar je je roeping herkent. Je bent nu op een punt in je leven aangekomen waar het tijd wordt je plaats in de kosmische orde in te nemen.

Geïnteresseerd in de volledige beschrijving van deze kaart, 
bestel dan snel de kaarten zelf!

bol.com Partner

Bron  İLoes Raaphorst 09/2006

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner