Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

Grote Aartsengel Kaarten

Aartsengel Haniel vraagt aan jou, je af te stemmen op het tijdperk van de Waterman, door je te bezinnen op de kracht van je geest en de daarmee verbonden mogelijkheden. Nu krijg jij de mogelijkheid aan het ontstaan van iets nieuws mee te werken. Erken de oneindige mogelijkheden en gaven die je in je hebt. Jij bent in staat om voor jezelf een nieuwe ruimte te scheppen en samen met anderen de levensvoorwaarden op de planeet aarde te verbeteren.

Wellicht vraag jij jezelf af wat voor talenten en gaven het zouden kunnen zijn, die je aan de wereld moet geven. Ga op zoek in je eigen hart, want daar zul jij het antwoord vinden. Sta jezelf toe weer een sla een kind naar de sterren te grijpen. Schilder, wanneer je daar zin in hebt, ook al wordt je verteld dat je daar geen aanleg voor hebt, maal muziek wanneer je de tonen in je hoort, genees door liefde te geven, wees samen met anderen en deel jouw ideeŽn en inspiratie. Geloof in jezelf en in jouw gaven.

In zekere zin staan jij en de aarde voor een nieuw begin. Veel deuren van kennis gaan nu open en veel ideeŽn die reeds in vroegere incarnaties zijn ontstaan, kun je nu verwerkelijken. Sta jezelf toe de deuren te openen door een cursus of lezing te volgen en samen met anderen de onbeperkte mogelijkheden van het Zijn te ervaren. Wanneer jij bijvoorbeeld een schilderij of iets anders creŽert, dan schenk jij de wereld iets nieuws, iets wat door jouw geschapen is. En jij zult jezelf verfrist en verrijkt voelen.

Deel jouw innerlijke rijkdom op je eigen manier met de wereld en voel de diepgaande tevredenheid die het resultaat daarvan zal zijn. In jezelf draag jij het zaak van de goddelijke schepping. Ga er liefdevol en respectvol mee om.

GeÔnteresseerd in de volledige beschrijving van deze kaart, 
bestel dan snel de kaarten zelf!

 bol.com Partner

Bron  ©Loes Raaphorst 09/2006

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner