Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

Het Zwaard en de Mantel van MichaŽl

Het Zwaard en de Mantel van MichaŽl.
MichaŽl's kaart van kracht, bevrijding en bescherming.

Als u deze kaart trekt, betekent dat dat u een of beide symbolen nodig hebt. Elk symbool verschaft kracht en bescherming. Het zwaard van MichaŽl kan op twee manieren worden gebruikt. Het zwaard snijdt allereerst 'de knellende banden' los, daar waar die banden uw vrijheid belemmeren, hoewel het zwaard niet gebruikt mag worden om anderen kwaad te doen. 

Als u bijvoorbeeld door iemand bent afgewezen en u niet over uw pijn heen lijkt te kunnen komen, kunt u visualiseren dat het zwaard de band doorsnijdt zodat u vrij bent om verder te gaan. Maar het zwaard moet niet gebruikt worden als u degene bent die iemand hebt afgewezen. Het zwaard kan ook worden gebruikt voor het verwijderen van een obstakel in uw lichaam of negatieve energie die u omringt. 

Het aanroepen van MichaŽl en het tekenen van zijn zwaardsymbool op de buitenzijde van een deur beschermt een kamer en de mensen in de kamer. (let op: de kruislijn wordt eerst getrokken, links naar rechts en daarna de neerwaartse lijn.) 

Je kunt visualiseren dat een geliefde volledig in de kobaltblauwe mantel van MichaŽl is gewikkeld, met de kap die voorwaarts op de borst valt en de zoom die de voeten bedekt. Deze mantel kan ook een auto of elk ander voertuig waarmee u zich verplaatst beschermen. Vraag MichaŽl vanuit uw hart om het bewuste voertuig te omwikkelen. 

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner