Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

Jung - De Maagd/Hoer

Idealen zijn breekbaar. Sterren vallen.
Ik kan een eeuwig sieraad maken 
van de robijn die in een kiezelsteen verborgen zit. 

Voor een man vertegenwoordigt deze kaart een onweerstaanbare vrouw die zijn leven kan veranderen. Hij moet deze ideale vrouw met zijn realiteit integreren; als hij hierin niet slaagt, zal hij zijn partners in twee categorieŽn blijven indelen: maagden en hoeren. Intimiteit kan leiden tot het afbrokkelen van een ver en perfect ideaal, maar als de vrouw een ideaal blijft kan de relatie niet tot wasdom komen. De aspecten van maagd en hoer moeten verenigd worden omdat anders een pijnlijke, ongelukkige relatie het gevolg kan zijn.

Voor een vrouw is deze kaart een teken dat zij aspecten van de hoer/maagd in zichzelf moet oplossen. Ze kunnen verwijzen naar een emotionele maagd, die op een bepaald niveau altijd afgezonderd blijft. Misschien is seks wel het enige dat zij in een relatie met de ander deelt. De kaart kan ook een verwijzing zijn naar een emotionele hoer die haar identiteit, trots en kracht verkoopt.

Als mannen en vrouwen deze twee helften integreren, kunnen zij groeien. De vrouw zal een volledige vrouw worden met al haar krachten. De man zal de totaliteit van een vrouw accepteren en daardoor zelf volledigheid vinden. De kaart kan naar liefde verwijzen, maar ook waarschuwen voor een keuze tussen principe en persoonlijk gewin of tussen kunst en winst. 

Kernwoorden:

  • niet-werkende emotionele of seksuele relaties

  • voor een man, de schaduw

  • voor een vrouw, de projectie van een 'geweldige man' of 'afschuwelijke man'

  • onvervulde liefde

  • een onbereikbaar ideaal

  • een vrouwelijk spirituele gids

  • psychoseksuele volledigheid

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner