Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

Pentagrammen 10

Dit is de kaart van innerlijke en uiterlijke welstand die u met anderen deelt. Hij kan verwijzen naar bezit, creatieve prestaties, het instellen van een familietraditie of een erfenis. 
Ondersteboven kan hij staan voor knellende familiebanden, financiŽle problemen en familietwisten.

Trefwoorden Rechtop: rijkdom, welvaart, veiligheid, erfenissen, familiezaken, geborgenheid en comfort van familie, er wordt een goed huwelijk gesloten, de macht van de behoudende klasse, welzijn, geluk in materiele en liefdesaangelegenheden, voordelen van hoge positie, lobbye, bruidsschat, handel in onroerend goed, goede omgang met geld, goede vooruitzichten, internationale handel, macht van het geld, kans op verloving of huwelijk, kans op pensioen of gift, gastvrij onthaal, genoeg geld eo kennis eo macht om te doen wat men wil.

Trefwoorden Ondersteboven: materieel tegenslag, kans op verlies van erfenis, kans op verlies van familie, problemen met oudere familieleden, kans verlies goede familienaam, kans gedwongen huwelijk, invloeden oude tradities, vriendjespolitiek, familieaffaires, beroving, ineenstorting van de markt, kans op fatale verliezen, gevaarlijke risicoís, kansspelen, gokken, geld verliezen.

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner