Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

Rafael

RafaŽl: Heerser over zondag, de Zon en het Goudgele Licht.
De kaart van heelheid, energie, wetenschap en kennis.

RafaŽl, de beschermengel van de helers, kreeg van de Schepper de verantwoordelijkheid om van de aarde een leefbare plaats te maken en de mensheid van alle aandoeningen te genezen. Als bewaarder van de heilige kennis, ofwel wetenschap der heling, stelt hij ons in staat om ons volledig bewust te worden van onze eigen wonderbaarlijke vermogens tot herstel.

Deze krachtigste kaart tot heling duidt erop dat u een vaardigheid hebt die u moet ontwikkelen. Maar misschien moet u eerst uzelf helen. Alle stress in het leven put uw energie uit, en we moeten deze energie voortdurend in evenwicht brengen om gezond te blijven. De levenskracht of energie uit de universele bron is het geschenk van de ziel en bevat liefde en licht, plus alle kleuren van de regenboog. 

De energie komt voort uit aarde, lucht, water en vuur en wordt onttrokken aan het Vijfde Element: ether. Vraag RafaŽl hoe u kunt leren de kracht in goede banen te leiden om uw immuunsysteem te vergroten en daarmee ook het vermogen van het lichaam om zichzelf te helen. Verzegel de kracht m et het gouden licht van RafaŽl. Diamant of doorzichtige Kwarts helpen bij helingen. Als u anderen wilt helen, moet u eerst streven naar evenwicht en heel-zijn in uzelf, want in een mystiek proces zorgt heling voor een samengaan van het Hogere Zelf van uzelf en de ander, zodat liefde en licht tussen de twee kunnen stromen. 

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner