Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

Raziel

Raziel: Bewaarder van de ultieme geheimen en het Boek van Raziel.
De kaart van kennis: nieuwe hoofdstukken in het leven.

Itis zei dat in Het Boek van de Engel Raziel alle hemelse en aardse kennis is vastgelegd en dat dit boek Adam, Enoch en Salomo de weg heeft gewezen. Raziel zou het boek aan Noach hebben gegeven om de wereld na de zondvloed opnieuw op te bouwen. 

Als u deze kaart hebt getrokken, symboliseert dit een behoefte aan een nieuwe uitdaging in het leven teneinde uw toekomst nieuw leven in te blazen. U zit in een sleur. Het is misschien een sleur met gouden randjes maar het kan u niet langer bekoren en u moet onder ogen zien dat uw leven saai is geworden. Het is tijd voor verandering. Uw pad naar voldoening is gelegen in een studie of zelfontwikkeling of misschien creatief schrijven. Het geschreven woord zal er zonder twijfel een rol bij spelen.

Een deel van u weet al wat u wilt doen, want uw innerlijke conflict is niet nieuw, maar u hebt het nemen van een beslissing uitgesteld vanwege de moeilijkheden die de keuze met zich meebrengt (of zelfs uit luiheid). Accepteer dat het trekken van deze kaart uw onbewuste vermoeden bevestigt en besluit om aan een leerzaam avontuur te beginnen en een overvloed aan kennis en interesses in uw leven te brengen. Raziel herinnert u er echter aan dat de weg van liefde en licht betekent dat u die overvloed met anderen deelt.

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner