Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

Sachluph & Zuphlas

Sachluph: de Engel van planten.
Zuphlas: de engel van bomen en bossen.
De kaart van cultiveren en bouwen.

U bent iemand die een hechte band onderhoudt met Moeder Aarde en het milieu in bescherming neemt. Uw pad bestaat uit opbouwen en planten, u bent één met de natuur en met de elementen en de goddelijke verhoudingen. U stimuleert alles wat groeit. Moeder Aarde geeft ons haar materialen in bruikleen. Wij moeten op onze beurt haar rijkdom respecteren. Zuphlas herinnert u aan de heiligheid van bomen en net als een boom moet u diep in de aarde geworteld blijven, terwijl u uw ziel hemelwaarts laat stijgen.

Als u deze kaart hebt getrokken, vragen de Engelen u om eerbied te tonen voor de aarde en ervoor te zorgen dat alles wat u bouwt, plant of kweekt in overeenstemming is met het land. U kunt op uw beurt energie voor zelfheling onttrekken aan de elementen: aarde, lucht, water en het sterrenvuur van de zon. 

Sachluph zal u helpen bij het aanleggen van een heilige ruimte in de buitenlucht voor meditatie en de verrijking en zelfs transformatie van levens. Probeer alle vier elementen erin op te nemen en als u kaarten met regenboogengelen hebt getrokken, kunt u ook de kleuren van die Engelen gebruiken. Plant ook jasmijn of rozen, die zijn planten die Engelen 'roepen'. Een oud gezegde luidt: 'Aan de vruchten kunt u de wortels herkennen'. Deel deze wijsheid met anderen en plant zaadjes van geluk.

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner