Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

Samen Reiki Geven

 

Doe je mee om de aarde en alles eromheen gezonder te maken? 
Laten we het samen doen; 15 minuten per week. 
Iedere zondagavond om 21.00. Meld je aan als je Reiki kunt versturen. 


Laten we het samen doen!

 

 

wie nergens in gelooft zal ook niets veranderen....

 

Waarom samen Reiki geven?

Meestal wordt Reiki gebruikt om mensen te helpen. Dat is mooi, maar Reiki hoeft niet alleen betrekking te hebben op mensen. Waarom zouden we dit ook samen niet naar de aarde sturen, naar onze gidsen, naar de dieren en noem maar op. Juist in deze tijd heeft de aarde en alles eromheen ons nodig.

Misschien heb je wel eens samen met iemand anders Reiki gegeven aan iemand. Toen heb je waarschijnlijk gemerkt dat het dan dubbel zo effectief is. Laten we onze krachten dus bundelen en samen Reiki geven. Aan de aarde en alles wat onze steun verdient.

Er zijn waarschijnlijk al groepjes die dit doen maar mijn doel is om het groter aan te pakken en meer mensen in de gelegenheid te brengen om mee te doen. Zo kunnen wij een steentje bijdragen aan het verbeteren van de leefbaarheid op aarde en alles wat daarmee samenhangt.


Wanneer samen Reiki geven?

 

Elke zondagavond om 21.00 gaan we samen Reiki geven. Het is lastig om een punt te vinden dat we allemaal kunnen maar dit lijkt de meest geschikte tijd. Als het zondag niet lukt mag je uitwijken naar de maandag of dinsdag. Als het ledenaantal groeit dan zullen deze alternatieven ook door een deel van ons gebruikt worden. Maar zondag blijft wel het eerste hoofddoel.

Er wordt verwacht dat iedereen die lid wordt van deze site ook daadwerkelijk deze 15 minuten op zondagavond meedoet. Als je inwijdingen hebt gehad in b.v. Violette Vuur of Engelenlicht of iets wat een steentje kan bijdragen mag je dit erbij betrekken. Het geeft niet als je een keer niet mee kunt doen, dat zal ons allemaal overkomen.

Het gaat erom dat je structureel hieraan mee doet. Als het je niet lukt is dat geen enkel probleem maar meld je dan af zodat we het zuiver kunnen houden. Kijk bij programma wat er deze week aan de beurt is. Elke nieuwe maand krijg je een mail met het nieuwe programma. Meld je dus alsjeblieft aan!

İLoes Raaphorst 02/2010

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner