Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

Staven 4

Dit is de kaart van de begaafde bedenker van dingen. Hij staat voor romantiek, harmonie en rust en voor opbrengst van langdurige inspanning. 
Ondersteboven is hij niet bijzonder negatief: uitstel van succes, niet uitgekomen romantische dromen en de noodzaak om op uw geld te letten.

Trefwoorden Rechtop: nieuw verworden welvaart, werken met plezier, feesten voorafgaand aan de oogst, solidariteitsfeesten, romances, bedrijfsfeesten, rust en feest na werken, de winst is zeker gesteld, de oogst wordt binnengehaald, liefde, harmonie, blijheid, de considatie van een relatie, vrede, afronding van het werk, toenemende welvaart, mildheid, contracten worden getekend, onverwacht fortuin of meevaller, op de goede weg zijn, voor een examen slagen, alles wat men bereikt heeft moet men goed onderhouden.

Trefwoorden Ondersteboven: gematigde welvaart, mislukte oogst, een niet vervulde romance, omringd zijn door onechte mensen, zich niet happy voelen, drang om weg te willen, kans op onrust, onzekerheid, verlepte schoonheid, onvolledig geluk, onvrede.

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner