Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

Staven 9

Deze sterke kaart uit de kleine Arcana staat voor zege na een beslissende uitdaging en overwinning door kracht en integriteit. 
Ondersteboven duidt hij op te veel vertrouwen in anderen, moeite met het accepteren van uitstel en gebrek aan initiatief.

Trefwoorden Rechtop: einde van een strijd, pauze, uitstel, onderbreking, er is nog reserve, goed voorbereid zijn in geval van, de behoefte hebben zich terug te trekken, er wordt geleerd van de ervaringen, teleurstellingen worden verwerkt, ouder worden zowel fysiek als geestelijk, verzorging van zichzelf en anderen, mogelijk handicap door het leven verkregen, overgevoeligheid voor opgelopen kwetsuren (fysiek of psychologisch). Opgelet voor verborgen vijanden, wees voorbereid op eventuele tegenspoed, stabiel inkomen geeft zekerheid.

Trefwoorden Ondersteboven: oorlogsmoeheid, zwakheid, hindernissen, tegenstand, ongenoegen, er zijn nog meer obstakels, moeilijkheden, gevaarlijke vermoeidheid, geen toekomst meer zien, niet beseffen hoeveel schade men aanricht, geen rekening houden met handicap, gebrek aan zorg voor zichzelf, fysieke aftakeling, masochisme, behoefte aan verzorging, men raakt gehard door vele tegenslagen. 

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner