Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

Staven Koning

Koning van Staven is ouder dan 35 jaar en is een integere leider. Hij is enthousiast en kan zowel op creatief als financieel terrein werkzaam zijn. Hij is een slechte verliezer, kan egoÔstisch zijn en machtshonger hebben. Hij duidt ook op zakelijk succes en een onverwachte erfenis. 

Trefwoorden Rechtop: vervulling in het gezinsleven familie of onderneming, rijpheid, oogsten, vaderlijk medeleven, wijsheid, toewijding, tolerantie, handhaving tradities, voorzichtig revolutionair, een vriendelijke man die kan worden vertrouwd, een gelukkig duurzaam huwelijk, mogelijk onverwachte erfenis.

Trefwoorden Ondersteboven: gebrekkig sociaal leven, zuinigheid, steun nodig hebben, een ernstige sobere man streng maar eerlijk in zijn oordeel, overdreven vroom, overdreven ideeŽn, onbetrouwbare man, eenzaam leven, kans op ruzies, een bepaald advies moet worden opgevolgd. 

Een eerlijke betrouwbare, sympathiek man, doorgaans gehuwd, met roodbruin haar en groene ogen. Gewetensvol, energiek ondernemend, met een edel karakter en een liberale instelling; een welvarende gentleman, mogelijk een boerenman. 

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner