t_gehangene.jpg

Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

De situatie is ernstig; de mens 'hangt' aan zijn leven en is bewust een slachtoffer van zijn eigen waarden geworden. Materieel gezien raakt de mens hier alles kwijt; het geld valt letterlijk uit zijn zakken. De mens weet echter waar hij het voor gedaan heeft: het offer is niet voor niets geweest.  Deze kaart staat ook voor een totale ommekeer, een omschakeling of een periode tussen twee belangrijke gebeurtenissen. Nu de mens zijn offer gebracht heeft is hij klaar voor De Gematigdheid.

De Gehangene

Het thema van deze kaart is bereidwillige opoffering, de bijbehorende ontberen en mogelijk het loslaten van intellectuele superioriteit of haat. Hij kan duiden op uithoudingsvermogen, een vooruitziende blik, een spirituele beslissing die rust geeft en occulte kracht. Ondersteboven kan hij vergeefse opoffering, ego´sme en onverantwoord gedrag betekenen.

Trefwoorden Rechtop: 

Offer, machteloos, totale ommekeer, overgave, overgang, berouw, bekeren, omschakeling, zinvolle groeipijn, zelfopoffering, toewijding, metamorfose, verbetering, martelaar, bewust lijden, executie, er helemaal voor gaan, miskend persoon, rust tussen twee gebeurtenissen, inwijding.

Trefwoorden Ondersteboven: 

Gebrek aan offers, machteloos, arrogant, verveling, nutteloze offers, zelfzuchtig, passief, schijnheilig, pauze in leven, teveel opoffering, passief offer, de marteling wordt minder.

Om een doel te bereken moeten er offers worden gebracht, die misschien niet tot resultaat leiden. Offers kunnen onopgemerkt blijven.

 

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner