Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

Door de "regeer" fouten die de vorige kaart De Keizer heeft gemaakt, is de mens klaar zich te verdiepen in het kiezen tussen goed en kwaad en komt in de paradijselijke tuin: De Geliefden. Dit is duidelijk een kaart die een keuze voorstelt. Dit is het moment waarop keuzes gemaakt worden, relaties aangegaan worden. We zien hier duidelijk Adam en Eva in het paradijs; Lucifer verlicht hen; let op de slang in de boom met appels. Diegene die deze kaart trekt zal absoluut voor een keuze staan, die grote gevolgen heeft. Het absolute bewustzijn begint hier. Men komt hierdoor ook dichter bij zijn eigen ziel en is ook klaar voor verbintenissen. De vraagsteller zal goed bij zichzelf te rade moeten gaan welke kant hij op wil. 

De Geliefden

Beproeving en keuzes zijn het thema van deze kaart. Hij suggereert een meer op intuďtie dan intellect gebaseerde beslissing, de keuze tussen idealistische liefde en fysieke aantrekkingskracht of liefde en carričre, maar kan ook harmonie en vriendschap betekenen. Ondersteboven kan hij aarzeling, ontrouw, ruzie en andermans bemoeienis inhouden.

Trefwoorden Rechtop: 

Keuze, vrijheid van emoties, vertrouwen, eer, sterke verlangens, harmonie, verloving, huwelijk, kennis van goed en kwaad, examen, beoordeling.

Trefwoorden Ondersteboven: 

Verkeerde keuze, beproeving, kans op falen, onbeantwoorde liefde, jaloezie, ruzie, verbroken relatie, wispelturig, grillig, ouderlijke bemoeizucht, kalverliefde, ontrouw, frustraties in de liefde, onbetrouwbaar, schaamte. 

Deze persoon is diep verwikkeld in emoties en problemen mbt een vriend(in). Keuze tussen heilige en gewone liefde. Keuze tussen goed en kwaad.

 

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner