Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

De kaart van de Keizer geeft aan dat de mens volwassen is geworden en heerst over iets waar hij verantwoordelijk voor is. Men beheerst de situatie. De vier elementen die hij geleerd heeft van de Priesteres, worden door de Keizer toegepast. De Keizer legt zijn wil op, regeert en beslist en men vaart er wel bij. Als "baas" in het werkveld geeft hij ook het goede voorbeeld. 
Deze kaart symboliseert een vaderlijk persoon, broer of echtgenoot, maar ook algemener: de wet of juridische macht. 

De Keizer

De Keizer is een kaart van leiderschap, vaak op een hoog niveau. Hij staat voor stabiel bestuur, wereldlijke rijkdom en macht, autoriteit, zelfdiscipline en gerechtigheid. Er is gedrevenheid, maar intellect overheerst intuÔtie. Ondersteboven duidt hij egocentrisme, dominantie, vastomlijnde ideeŽn, onvolwassenheid en een obsessie voor roem en rijkdom aan.

Trefwoorden Rechtop: 

Leiderschap, vaderschap, macht, stabiliteit, autoriteit, hulp, bescherming, redelijk, regeren, mannelijke invloed, zelfvertrouwen, weloverwogen, degelijk, ambitie, directie, gehuwd leven, initiatief, kracht, potentie, viriliteit, vasthoudend, stabiel, dominant, capabel, overtuiging, bereid tot vergaderen en overleg, zoekt waarheid.

Trefwoorden Ondersteboven: 

Medelijden, onbelangrijk, onvolwassen, zwak karakter, potentaat, uitbuiten, dictator, verwarring, niet effectief, fanatisme, nederlaag, slecht huwelijk, futloos, zwakheid, kans op verwonding, kwakzalver, besluiteloos, paranoia. 

Deze kaart symboliseert een vaderlijk persoon, broer of echtgenoot, maar ook een officiŽle instantie of de wet!

 

 

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner