Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

Het Laatste Oordeel voltrekt zich: het nieuwe begin is een feit. Het vorige leven is verwerkt en men krijgt een nieuwe kans, in een nieuw leven op aarde. Het is een tijd van verzoening en vergeving. Er wordt opnieuw begonnen. Deze kaart staat voor ontwaken, vooruitgang in alle opzichten, een bevalling en bevrijding van beperkingen. 

Het laatste Oordeel

Deze kaart heeft te maken met een welbesteed leven. Hij kan duiden op beloning voor geleverde inspanningen, vastberadenheid, bevrijding en vernieuwing. Ondersteboven kan hij staan voor vergankelijk succes, verlies, bitterheid en doodsangst. Zijn invloed wordt verzwakt door de nabijheid van aardse kaarten, zoals de Duivel, de Magiër of het Rad van Fortuin. 

Trefwoorden Rechtop: 

Opstanding, uitkomst, wedergeboorte, verzoening, ontwaken, einde zelfhaat, opstaan uit de dood, verjonging, vernieuwing, opgang, vooruitgaan, noodzaak tot vergeving, verbetering positie, kans op ‘bevalling’, ontwikkeling, promotie.

Trefwoorden Ondersteboven: 

Uitstel, talmen, vertraagde geboorte, voortaan in oordelen, besluiteloos, verlies van kansen, mislukking, negatieve zelfkritiek, diefstal, schuldgevoel, bang voor de dood, vergeeft zoeken naar geluk, diepe zorgen, moeizame ‘bevalling’, negatief beoordeeld, lafheid, woede, kan de feiten niet onder ogen zien, neiging tot ‘vastzitten’.

 

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner