Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

De MagiŽr symboliseert het "eerste doen". Bijv. voor het eerst lopen, schrijven, vrijen, een huis kopen. De MagiŽr leert hierdoor zijn mogelijkheden en talenten kennen en de knapzak die de Dwaas bij zich had ligt nu open voor de MagiŽr op tafel; pentagram, staf, beker en zwaard. Deze staan voor de talenten en de capaciteiten van de MagiŽr op alle 4 de gebieden: materieel, werk, emotioneel en spiritueel gebied. De MagiŽr is iemand die vol energie vooruit wil en daarin slaagt. Hij wil het beste bereiken en gebruikt al het gereedschap. Hij verandert zichzelf en zijn omgeving. Deze kaart is ook het symbool van vereniging; alle symbolen samen. 

De MagiŽr  

Deze kaart draagt de afbeelding van een magiŽr en staat voor zelfbewustzijn, vaardigheid met het geschreven of gesproken woord, liefde voor nieuwe ideeŽn en bereidheid om risicoís te nemen. Hij verwijst ook naar het geleid worden door occulte krachten en ondersteboven naar misbruik van deze krachten en bedrog.

Trefwoorden Rechtop:  

bewust zijn door doen, leven, duurzaamheid, kracht, vaardigheid, creatief, wilskracht, zelfcontrole, bedrevenheid, vakkundig, hardwerken loont, inlevingstalent, zelfverzekerd, zelfvertrouwen, zelfontplooiing, verantwoordelijk, positieve levensinstelling, diplomatie, flexibel, begaafd, nieuwe baan of opdracht, bemiddelen.  

Trefwoorden Ondersteboven:  

Niet kunnen doen, mentaal ziek, nerveus, zwakke wil, maakt niets af, inzinking, aanstellen, besluiteloos, onrust, destructief, minderwaardigheid, ongeschikt, eigenwijs, uitstel, onvoorzichtig, onverantwoordelijk, onechtheid, gebrek aan inzicht, acteren, optreden.  

Deze kaart is ook het symbool van vereniging. De MagiŽr is het kanaal waardoor nieuwe creaties werkelijkheid worden. 

 

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner