Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

De mens heeft de stem van zijn hart gevolgd en heeft vrijwillig gekozen en maakt nu deel uit van een gemeenschap. Waarden en normen en leefregels moeten daarom nu vastgesteld worden en geaccepteerd. De Priester is eigenlijk de personificatie van de gemeenschappelijke moraal. De Priester is de geestelijke vader van de gemeenschap die zorgt voor het sociale geweten. Kortom: dit is een persoon waarbij de vraagsteller te rade kan gaan. 

De Priester

Deze kaart noemt men ook wel de Paus. Hij staat voor het aanhangen van gevestigde religies en de wens zich aan te passen en maatschappelijke goedkeuring te krijgen. Hij kan een wetenschappelijke, filosofische, opvoedkundige of religieuze roeping betkenen, of inspiratie in de uitvoerende kunsten. Ondersteboven duidt hij op verlate ambities, hippieneigingen of vernieuwing. 

Trefwoorden Rechtop: 

Vergeving, inspiratie, moraal, gehoorzaam, streven naar volmaaktheid en idealen, hier luistert men naar, plechtigheid kondigt zich aan, fatsoenlijkheid, nederig, serieus, liefde voor culturen, normen worden bepaald, het protocol, vriendelijk, humaan, medeleven, medelijden, intellectueel, erudiet, inspirerend, de ‘echte’ waarheid, vergeving, vrijgevig, weten/zijn.

Trefwoorden Ondersteboven: 

Hypocriet, zondigen, schijnheilig, bekrompen, impotent, anti moraal, kwetsbaar, gemakkelijk te beïnvloeden.

Deze kaart staat voor diegene die in staat is de vraagsteller met raad en daad terzijde te staan.

 

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner