Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

De Ster is het symbool van de hoop; het is het licht in de duisternis. Na de reiniging tijdens de cyclus van de maan, wordt nu de nieuwe geest uitgestort in de schepping. De Ster kondigt een wedergeboorte, een genezing of een nieuw plan aan. Deze kaart staat ook voor onverwachte nieuwe mogelijkheden en goede vooruitzichten. Het is een zeer positieve kaart.

De Ster

Hoop, liefde en wedergeboorte zijn het thema van deze kaart. Hij verwijst naar liefde voor de mens, optimisme, inzicht en leiding van boven. Ondersteboven kan hij staan voor te veel optimisme en trouw, intolerantie, uitstel, pessimisme en gebrek aan eigenwaarde.

Trefwoorden Rechtop: 

Incarnatie, inspiratie, inzicht, bezieling, pijn is voorbij, dagende hoop, menslievendheid, broederschap, vertrouwen, nieuw leven, goede vooruitzichten, vernieuwing in leven, er wordt een uitvinding gedaan, vervulling, plezier, belangeloze hulp, subsidie, promotie, genezing wordt bereikt, goede voortekenen, nieuw perspectief, het rechten van de rug.

Trefwoorden Ondersteboven: 

Aarzeling, pech, teleurstelling, valse hoop, beŽindiging, slechte vriendschap, hoop wordt niet vervuld, koppigheid, gebrek aan kansen, onevenwichtigheid, slechte gezondheid, aan zichzelf twijfelen, stress, gespannen. 

Positieve kaart: wensen en energie zijn belangrijk voor geluk. 

 

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner