Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

De levensloop van de mens gaat verder volgens de wetten van oorzaak en gevolg. De Wereld heet daarom ook wel het Rad van Fortuin. Er is een nieuw hoekpunt bereikt. Het is de weg van de mens door het universum van leven en dood. De Wereld is een afronding van de productieve fase (staven) en de mens komt nu in de fase van bekers. Men slaat nu een meer spirituele en emotionele weg in. Het leven gaat door; goed of slecht hangt van de omliggende kaarten af. Dingen gaan door,  beter of slechter, tenzij de vraagsteller actie onderneemt. De Wereld staat ook voor onvermijdelijkheid. 

De Wereld het Rad van Fortuin

Het Rad van Fortuin is het symbool van het lot en de eeuwige processen die de basis zijn van het menselijk bestaan. Het staat voor oorzaak en effect, het resultaat van vroegere handelingen en ervaringswijsheid en kan duiden op een nieuw leven, een creatieve doorbraak of rijkdom. Onderstboven kan het verwijzen naar overdreven liefde voor bezit, mislukte ondernemingen en moeizame veranderingen.

Trefwoorden Rechtop: 

Het rad van het lot, omwenteling, kringloop, onvermijdelijkheid, buitenkans, nieuwe cyclus in het leven, goede kansen en rijkdom, vooruitgang, winst, loon naar werken, einde van een probleem.

Trefwoorden Ondersteboven: 

Het noodlot tarten, tegenslag, falen, mislukking, slechte kansen, succes neemt af, verlies, failliet, gokken, speelzucht, pech.

Goed of slecht geluk hangt af van omliggende arcana. Het gaat hoe dan ook door beter of slechter.

Tenzij de vraagsteller onverwachte mogelijkheden aanpakt, blijft alles bij het oude. Omgekeerd is in principe hetzelfde alleen wel iets ongunstiger.

 

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner