Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

Trauma Behandeling - Reiki Regenboog

Een vervelende gebeurtenis uit het verleden kan mensen flink bezig houden. Dit kost energie, die men niet altijd kan missen. Behalve het krijgen van een totale Reiki behandeling, die voor de broodnodige oplading van de energiebatterij van de mens zorgt, is het ook mogelijk dit aan te vullen met het behandelen van het 'verleden'. 

Het vergt wel enige inzet en voorbereiding van de ontvanger. Bij voorkeur werk ik met een brief, geschreven aan het verleden, de situatie of een persoon. Deze brief schrijft men thuis. Natuurlijk moet deze brief alle feiten bevatten, maar nog belangrijker vind ik dat men de gevoelens van 'toen' ook beschrijft. Angst, verdriet, wanhoop, paniek etc. kortom alle gevoelens moeten benoemd worden. De brief moet dan dichtgeplakt meegenomen worden, zodat die behandeld kan worden. Even ter verduidelijking: ik lees de brief dus niet. 
Wat privé is, blijft privé. 

Tijdens een visualisatie, waarbij men Reiki als ondersteuning krijgt, gaan we eerst op zoek naar iets of iemand die de ontvanger kan steunen, wat vaak een hele liefdevolle ervaring is. Na een glaasje water is het dan tijd geworden voor wat heftiger emoties: de wraak-oefening die weer ondersteunt wordt met reiki-energie, zodat men zich veilig blijft voelen. Dit is een methode waarbij men letterlijk wraak kan nemen en uiteindelijk zelfs overwint. We sluiten weer af met een glaasje water en gaan richting keuken, waar de brief verbrand gaat worden. Heel simpel, maar heel effectief zien we dan samen hoe het verleden in vlammen opgaat. 

Na een korte pauze en nog meer water gedronken te hebben, snel verder met een totale reiki-tafel-behandeling. De ontvanger kan in alle rust alle ervaringen overdenken. Eventueel maak ik gebruik van een edelsteen die ik ook oplaad met Reiki energie. Deze steen kan de ontvanger mee naar huis nemen en een paar dagen bij zich dragen. Na de Reiki behandeling wordt er weer uitgebreid water gedronken, en geef ik nog een paar tips voor de komende dagen. 

De totale behandeling duurt ongeveer drie uur, en men doet er goed aan de rest van de dag rustig door te brengen zonder al te veel inspanning. Liever nog: neem de rest van de dag vrij, en zorg goed voor jezelf. 

©Loes Raaphorst < 2005

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner