Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

Wonderen van het Universum

Vaak zijn we zo bezig met onze eigen beslommeringen, onze eigen situatie in het leven, dat we ons voor al het andere afsluiten. In dit proces verliezen we het gevoel voor perspectief. Een manier om het gevoel dat je vastzit in je problemen te wijzigen, is weg te zweven in de ruimte en eerbied te voelen voor de onmetelijkheid en schoonheid van het universum: de verbazingwekkende kleuren en energieŽn van de kosmos. Vanuit dit hogere niveau, omringd door de planeten en andere hemellichamen, kunnen we onze problemen met een andere blik bekijken. Nieuwe oplossingen lijken zich als heldere, nieuwe sterren aan te dienen.

Bij het verkennen van het universum vult Kornalijn je met nieuwe doelgerichtheid. Sodaliet brengt helderheid van geest en Tijgeroog geeft je de moed om nieuwe oplossingen in te zetten. 

Mediteren over Verwondering

  1. Je uitgangspunt is de aarde. Plaats de Kornalijn hier om je de energie te geven om jezelf te verheffen naar een hoger niveau van bewustzijn.

  2. De Kornalijn geeft je de kracht om jezelf te projecteren op de maan, rechtsboven. Kom tot rust in de stilt en verstilling van de maan. Bekijk vanaf daar de planeten - Jupiter met zijn rode vlek, Saturnus met zijn ringen.

  3. Plaats de Sodaliet op de blauwe planeet: Neptunus. Dit helpt je je gedachten te zuiveren. Verwonder je over alles wat je om je heen ziet: de hemellichamen met hun verbijsterende kleuren en al hun complexe bewegingen binnen het kosmische apparaat. 

  4. Stel je nu voor dat zich nieuwe sterren vormen, miljoenen lichtjaren ver. Verwelkom deze, op dezelfde manier als je drastische nieuwe oplossingen voor oude problemen op aarde verwelkomt. 

  5. Plaats de Tijgeroog op de melkweg - de lichte streep die over de afbeelding loot. Voel hoe de vibrerende energie van de steen je oplaadt met doelgerichtheid terwijl je je voorbereidt om terug te keren. Stel je voor dat je zachtjes terugglijdt naar de aard, met een rijkdom aan nieuwe inzichten in wat het betekent om te leven.

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner