Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

Zadkiel

Zadkiel: Heerser over donderdag, Jupiter en het Lazuurblauwe en Turkooizen Licht.
De kaart van rijkdom, wijsheid en vriendelijkheid.

Zadkiel brengt u overvloed en herinnert u er ook aan dat het belangrijk is de wijsheid en vriendelijkheid te bezitten die rijkdom liefdevol te gebruiken. Deze kaart suggereert dat u behoeft hebt aan een bepaalde rijkdom, maar u dient zelf te beslissen wat u precies zoekt. Rijkdom neemt vele vormen aan, zoals geluk, een goede gezondheid of materiele rijkdom. 

Zadkiel stelt voor dat u met zijn hulp een belofte naar het universum stuurt. Zorg ervoor dat uw verzoek redelijk en specifiek is, met een haalbare tijdlimiet, en dat het voor het hogere goed is en niemand schaadt. Vertrouw er daarna op dat het zal gebeuren en neem u voor dat u uw rijkdom met vriendelijkheid en integriteit zult delen wals uw verzoek wordt ingewilligd. 

Zadkiel helpt ook met het geheugen en zorgt voor succes bij examens of in uw carrière. Dit stelt u in staat uw horizon te verruimen en kennis te verzamelen in het spel van het leven. Zadkiel vertelt u dat u echte wijsheid verwerft door ervaring aan uw kennis toe te voegen. Lapis Lazuli (het oog van de goden) en Turkoois help[en om wijsheid te ontwikkelen, maar verloochen uw principes niet, want de Engelen zien alles wat u doet. Hemel en Aarde zijn elkaars spiegelbeeld - zoals het boven is, is het ook beneden, zoals het beneden is, si het ook boven.

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner