Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Astrologie (Horoscoop), Tarot

 

 

 


 

 

Engeland Vakantieland 2007 - Cornwall dag 6 - Zondag 9 september 2007 

Eerst maar weer eens tanken, want er staat al 1725 km op de teller! We gaan Restormel Castle in Lostwithiel bezoeken. We zijn niet voor niets lid van the English Heritage, toch? Het kasteel valt eerlijk gezegd een beetje tegen. Er hangt weinig sfeer. We raken ook een beetje verwend, denk ik, door alle mooie dingen die we al gezien hebben.

Daarna richting de Bodmin Moors op zoek naar Hurlers, hele oude stenen die overgebleven zijn uit vervlogen tijden. King Doniert Stone en Long Tom komen we tegen in St Cleer. We raken aan de praat met een mevrouw die drie (!!!) oude Greyhounds aan het uitlaten is. Ze mankeren alle drie wel iets en het zijn 'rescue-honden'. Ooit gebruikt voor de races, en daarna afgedankt. Ik zou er heel graag eentje willen adopteren: vooral zo'n oudje, die niemand meer wil! Maar die man van mij vindt één hond genoeg, en eerlijk is eerlijk, als Annemieke en Joost niet zo dol op Zita zouden zijn, hadden we toch mooi een probleem!

En dan alweer richting Dartmoor! Het prachtige Dartmoor waar ik in 2003 ook al zo van genoten heb. Dit jaar steken er geen schapen, maar koeien de weg over ;-) En geloof het of niet, alle koeien die overstaken gingen dus aan die steen staan schurken he! De natuur is hier zo gaaf! Ik voel me hier écht alsof ik op het topje van de wereld ben, en dát terwijl het helemaal niet zo hoog is. 

Widecomb in the Moors en Buckland in the Moors, zijn twee plaatsjes waar ik écht zo zou willen wonen. Om een idee te geven: we zitten vandaag 9 uur in de auto, en hebben 'maar' 200 km gereden! 

Dag 1 - Dag 2 - Dag 3 - Dag 4 - Dag 5 - Dag 6 - Dag 7 - Dag 8 - Dag 9 - Dag 10

 

Bron©Loes Raaphorst 09/2007

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner