Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Astrologie (Horoscoop), Tarot

 

 

 


 

 

Goed Tehuis Gezocht - Bruno

 

 

Bruno is drieŽnhalf jaar en een ongelooflijk lieve hond. Hij is opgegroeid in een jong gezin met drie kinderen. Hij is inmiddels geholpen en doet het prima samen met kinderen. Maar zijn baasje heeft een andere baan gekregen en nu is er echt tť weinig tijd voor Bruno overgebleven. De kindertjes vragen immers ook de aandacht van papa en dus is het beter voor Bruno dat hij bij iemand gaat wonen die wel de tijd en de aandacht voor hem heeft.

 

 

Bruno wil zelf ook even wat zeggen: wroeffff.... ik ben dus een Boerenfox in de kleuren Black Ten, maar mijn vader was een Jack Russell. Ik ben 40 cm hoog! Katten vind ik alleen maar leuk om achteraan te zitten, dus dat is niet zo'n goed idee. Kindertjes vind ik hartstikke leuk en lief, maar ik ben best wel druk! Ik ben gek op autorijden, dus dat is geen enkel probleem!

 

Juist omdat mijn baasjes veel van mij houden, willen ze wel zeker weten dat ik goed terecht komt, dus ik mag niet met de eerste de beste mee. Het moet wel klikken natuurlijk! Dus kom ik eerst even een weekje of wat logeren, voor ik beslis of ik wil blijven. Maarja, nu verveel ik me best een beetje, dus als je meer wilt weten, bel dan even met mijn bazinnetje: 079-3164640! 

 

DOEN HOOR!!

 

 

079-3164640

 

©Loes Raaphorst 02/2011

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner