Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Astrologie (Horoscoop), Tarot

 

 

 


 

 

 King - de tweede week

 

 

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het gaat prima met King! Ondanks dat hij verkouden is, af en toe bijna in een niesbui blijft en hele uren zit te poetsen om de snot uit z'n neusje te wrijven, zien we hem groeien. Maar ja, als je zoveel speelt, moet je ook veel slapen natuurlijk. Kijk maar eens in wat voor een rare houdingen meneer soms ligt te pitten!

 

 

 

Schaamteloos toch? Tja, zo liggen echte kerels te slapen ;-)

 

 

De eerste week liet Zita zich nog 'verjagen' van haar kussen, maar inmiddels ligt het grut er gezellig samen op! King was aanvankelijk bij Zita gaan liggen en Zita had even een beetje aanmoediging nodig om te blijven liggen, maar na een tijdje draaide ze zich zelfs om en vond ze het wel lekker. Dat ik even ben gaan kijken of King nog ademde, is wel duidelijk als je naar de foto's kijkt he? Hihi, het lijkt wel alsof Zita van King bevallen is!

 

De krabpaal staat naast de bank, en dat komt heel goed uit, want zo kunnen we dus heerlijk samen spelen; King die ligt, en ik zit lekker op de bank. Hij is echt helemaal 'wég' van die muisjes! En als ik hem zo bezig zie (en m'n eigen handen bekijk na deze 2 weken) benijd ik een muis niet hoor! Die tandjes en nageltjes kunnen behoorlijk pijn doen! Maar, dat moet ook wel, want die tandjes heeft hij nodig om te groeien: en dat doet hij! In deze 2 weken is meneer ruim 6 ons aangekomen! Met z'n 14 en een halve week weegt hij nu 2600 gram!

 

 

Tja en jullie weten wat ze zeggen over mannen he? Mannen die van katten houden zijn goede minnaars... en mannen die niet van katten houden, zijn in hun vorige leven vast een muis geweest ;-)

terug   wordt vervolgd!

©Loes Raaphorst 01/2010

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner