Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Astrologie (Horoscoop), Tarot

 

 

 


 

 

The TCB Band - stoeien, slapen en sneeuw :-)

 

De plant die in de hoek van de kamer stond is definitief overleden: dus nu de helft van de krabpaal er maar zolang even neergezet. Resultaat: al één kapotte fotolijst, want King vindt dat hij de énige King in de kamer mag zijn... Maar gelukkig wordt er ook flink geravot op de krabpaal, dus voorlopig laat ik hem toch nog maar even staan. Tutty zat bovenop, en ja, als echte kerel kan King dat niet zomaar laten gebeuren. Dus hier een 'fotoverslag' van hun gevecht. Drie keer raden wie er wint ;-)

 

 

Ik heb het al vaker verteld: als ik in bed lig heb ik eigenlijk geen dekbed meer nodig, want ik word werkelijk aan alle kanten warm gehouden door m'n lieve dieren. Helaas heeft King het te warm gekregen en is hij al van het bed af gegaan, maar normaal gesproken ligt hij er ook nog eens bij: vaak op m'n voeten.... zucht.. ruim acht kilo dus! Maar, zo slaap ik dus....

 

 

En dan word je op een ochtend wakker, en doe je de rolgordijnen omhoog: de poezels wisten werkelijk niet wat ze zagen: alles wit!! Dit hadden ze nog nooit gezien en ze hebben hun rituele race uurtje er voor overgeslagen: zo gebiologeerd hebben ze naar buiten zitten kijken: Lief he?

 

 

 

terug - wordt vervolgd

©Loes Raaphorst 11/2010

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner