Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Astrologie (Horoscoop), Tarot

 

 

 


 

 

The Complete TCB Band - Guercio wordt brutaal!

 

Met Guercio gaan we nog heel wat beleven, dat is zeker! Hebben we eindelijk Zita zo ver dat ze niet meer achter de katten aanjakkert, hebben we een kitten in huis die het zelf doet! Zo klein als ie nog is, Guercio heeft maling aan alles en iedereen. En ochtend is ie bang geweest voor de stofzuiger, maar dat is ook al verleden tijd, en nu loopt hij zelfs als een gek achter King, Scheff en Tutt aan: de mafkees! Ook Zita moet het ontgelden, want denk nu niet dat dit zielig is voor Guercio: als een kat nder de snuit van een hond ligt, wint een kat het altijd: zelfs als de hond 10x zo groot is! Het enige wat Zita nu nog kan doen is haar gewicht in de strijd gooien!

 

 

Maarja, dr is ze veel te lief voor natuurlijk, dus houdt ze Guercio netjes op z'n plek met haar poten!

 

 

En Guercio is totaal niet onder de indruk en blijft notabene lekker liggen....

 

 

Uiteindelijk heeft Zita het opgegeven en haar hondenkussen maar afgestaan ;-)

 

 

Dieren goed op een foto krijgen is een kunst apart hoor: ik ben er beslist niet goed in, want vlak voor ik dus deze foto nam, lag Guercio netjes rechtop, met alleen z'n pootjes over de rand van de stoel heen: heel schattig! Maar dan moet je een fototoestel pakken, lensdop eraf halen, aanzetten, flitser uitklappen, en dan heb je al zoveel 'lawaai' gemaakt dat een dier alweer anders is gaan liggen. Maar, het idee was wel leuk: nieuwsgierig over de leuning van een stoel de kamer in kijken.

 

 

Waar ik dus naar op zoek ben, is de eerste (goede) foto van alle zeven poezels bij elkaar. Dit is in ieder geval de eerste waar ze wl alle zeven op staan, maar helaas niet zo'n leuke. Ik ben bang dat ik toch echt hulp van Lex nodig ga hebben om een goede 'portret' foto van onze TCB Band te maken. Op de n of andere manier lukt het mij (nog) niet. 

 

 

Zo heel af en toe mag ik Guercio even knuffelen. Niet te lang, want hij wil liever kattekwaad uithalen. 

 

 

En als dan eindelijk het fototoestel even meewerkt, dn spartelt de kleine vent alweer tegen: okee, vooruit dan maar: ga maar weer spelen!

 

 

Terwijl ik aan het stofzuigen was, zag ik dat Guercio heel sneaky had geprobeerd Scheff van z'n favoriete plekje IN het holletje van de krabpaal te verjagen. Maar, Scheff had dus zijn kop bovenop Guercio gelegd.... helaas werden de heren wakker van het klikken van het toestel en is het niet meer zo goed te zien hoe schattig ze daar met z'n tweetjes lagen. Misschien moet ik toch maar weer een supergrote zoom lens op het fototoestel zetten: dan kan ik van de andere kant van de kamer inzoomen en hebben ze het niet zo snel in de gaten.

 

 

Maar hier kun je wel heel goed de prachtige tekening van Guercio op zien: hij is hier het evenbeeld van zijn moeder: Ginny!

 

 

 

Terug - wordt vervolgd

Loes Raaphorst 04/2012

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner