Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Astrologie (Horoscoop), Tarot

 

 

 


 

 

 Wales - Ierland - Engeland - vakantie 2017 - Dag 1 en 2

21 April 2017 om 18.30 uur besluiten we te vertrekken voor onze Rondreis door Ierland. Het wordt een heel gedoe want ik wilde persé onze eigen auto mee, dus er staan 4 overtochten gepland. De eerste dus vanavond. We vertrekken om 22.00 uur vanuit Hoek van Holland. We hebben een prachtige buitenhut aan de voorkant van het schip met een groot raam. Het bed is erg smal en ik lig ergens tussen de muur en Lex, maar dat mag de pret niet drukken. Wel mijn nachtrust, want echt goed heb ik niet geslapen...

22/4 Om 5.30 uur, ja je leest het goed, moeten we onze bunk al uit en om 6.30 uur zitten we als één van de eersten aan het ontbijt. Toch nog even rustig bijkomen met een bak koffie voor de rit begint. Wanneer we om 6.45 uur van boord rijden is het bewolkt en echt 'Engels' weer. Maar rond het middaguur begint het op te klaren en wordt het mooi. 

We stoppen bij Symonds Yat Rock. Het ligt vlakbij de grens met Wales in Herefordshire (de plek waar Lex en ik graag zouden willen wonen). The Rock geeft een prachtige doorkijk op de rivier Wye. Bovendien is het de perfecte plek (wat het aantal vogelaars verklaart) om roofvogels te spotten. Peregrine valken en buizerds en soms zelfs visarenden gebruiken The Rock om te jagen. Er staat zelfs een permanente telescoop waar 2 zeer Engelse dames op leeftijd de wacht bij houden, terwijl ze lispelen 'she is late this year' :-)

Mooi uitzichtpunt, toch?

De beste plek om alle zorgen vanuit Nederland los te laten en met genieten te beginnen!

Zelfs het weer werkt mee...

We hebben ze niet in het echt gezien hoor! Maar het aantal vogelaars doet ons wel vermoeden dat het mogelijk was geweest!

Even bijkomen voor de laatste etappe van vandaag!

Eind van de middag komen we aan in ons hotel in Wales: The Bear. Werkelijk een prachtige kamer op een prachtige locatie! 
We boffen zelfs met een parkeerplaats 'onder' de voordeur. Hoe schattig kun je het bedenken!

wordt vervolgd

©Loes Raaphorst 05/2017

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner