Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Astrologie (Horoscoop), Tarot

 

 

 


 

 

Wimdu appartementen huren op je vakantie - een uitkomst voor een gezin op reis

 

Op vakantie gaan met je gezin kan voor veel hoofdbreken zorgen. Zeker als het gaat om het zoeken van de juiste accommodatie in een dure land of stad als je met kinderen op reis gaat. Het boeken van een appartement misschien daarom een beter alternatief dan met een caravan ergens naar toe reizen. Op vakantie met je kinderen hoeft daarom niet altijd een dure aangelegenheid zijn. Met de komst van social traveling kunnen je problemen met het vinden van een leuke appartement op je vakantiebestemming snel verleden tijd zijn. Social travel houdt in dat je in een huis of appartement van een local verblijft. Omdat het niet altijd even praktisch is om in hotel te blijven of als je wat meer wilt zien een camping, kan het een goede uitkomst zijn als als je op een stedentrip wil gaan met je gezin. 

Economisch verantwoord

In een appartement verblijven is niet alleen goedkoper maar ook erg praktisch. Je kiest uit gemeubileerde kamers en appartementencomplexen en hebt beschikking over apparaten die je normaal zou missen wanneer je in het buitenland bent. Je bespaart Daarnaast bijvoorbeeld ook veel geld door te koken in plaats van uit eten te gaan. Het is af en toe ook fijn om niet op een camping te staan en met een klein gasstelletje te koken, maar met een fatsoenlijke keuken. Met het comfort van in een appartement verblijven en de beschikking tot meer faciliteiten kun je op een economisch vriendelijke manier reizen en cultuur snuiven op je vakantie bestemming

Leuke reiservaring en onmisbare informatie

De voordelen van het overnachten in een appartement is bovendien ook dat de gastgever leuke tips kan geven. Deze kunnen erg handig zijn als je bijvoorbeeld kindvriendelijke locaties wil bezoeken. Je gastheer of gastvrouw kan dan erg behulpzaam zijn als je meer informatie nodig wil voor praktische zaken zoals het bezoeken van een dokter of kunnen aanwijzen waar het dichtsbijzijnde apotheek is.

 

İLoes Raaphorst 12/2011

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner