Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje
z


Relaties, liefde

Kinderen, Huisdieren
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot, Runen

Online Rune Trekken


Ram
Stier
Tweelingen
Kreeft
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Nieuwe Site Optie - een echte zoekmachine!

Vaste bezoekers van Loesje.info kunnen opgelucht adem halen en eindelijk via een echte zoekmachine de site doorzoeken. Bij het opstarten van de site, had ik niet gedacht ooit een zoekmachine nodig te hebben, maar niets is minder waar ;-) Bij het installeren van deze optie bleek dat ik al 1785 verschillende pagina's heb volgeschreven. 

Wat op 6 februari 2003 begonnen is als een soort online dagboek, is inmiddels uitgelopen tot een site met al 46611 bezoekers. Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van de reactie-mogelijkheid en ook het contact via e-mail, waar mensen met al hun vragen terecht kunnen, wordt veelvuldig gebruikt. 

De achterliggende gedachte, dat ik, door mijn eigen verhaal te vertellen, misschien ooit mensen steun zou kunnen bieden en iets voor hen zou kunnen betekenen, lijkt steeds meer waarheid te worden. Maar van een dagboek kunnen we niet meer spreken. Het is een zeer uit de hand gelopen hobby geworden, waar ik ongelooflijk veel plezier aan beleef en hele dagen mee kan vullen.

Uiteraard zou ik dit niet alleen kunnen; gelukkig heb ik de beste web-developper van heel Nederland tot mijn beschikking ;-) Dank je wel lieve schat, voor al het kunst en vliegwerk! 

İLoes Raaphorst 05/2006

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner